Siirry sisältöön

Pumppuhuolto

Onko vesi väärässä paikassa? Ei hätää, hoidamme pumppusi ja pumppaamosi kuntoon.

Saat meiltä joustavaa ja asiantuntevat palvelut lyhyillä toimitus- ja vasteajoilla. Pumppujen ja pumppaamojen huollot sekä korjaukset onnistuvat laadukkaasti. Näitä hyötyjä asiakkaamme ovat arvostaneet jo useiden vuosikymmenien ajan.

Pumppuhuoltomme auttaa asiakkaitamme myös pääsemään vastuullisuustavoitteisiinsa. Huoltamalla ja korjaamalla pumppujen käyttöikä kasvaa, mikä tekee hyvää niin ympäristölle kuin asiakkaamme taloudelle.

Asiakkainamme pumppuhuollon palveluissa ovat kunnalliset vesi- ja viemärilaitokset, vesiosuuskunnat, teollisuuslaitokset, kaivokset, rakennusliikkeet, kiinteistöt ja yksityiset ihmiset.

Pystymme tarjoamaan käyttöösi laadukkaat, joustavat ja kattavat pumppuhuoltopalvelut. Palvelemme korjaamona, joka on valmistajista riippumaton ja erikoistunut pumppujen, pumppaamoiden ja sekoittimien korjauksiin sekä huoltoon.

Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, ja säästät sekä aikaa että vaivaa. Et tarvitse erikseen sähkö-, putki- tai pumppumiestä, koska teemme kaikki pumppaamoihin liittyvät työt itsenäisesti.