Tuotemyynti

Sähkömoottorit

Teollisuuskäyttöön suunnitellut sähkömoottorit takaavat käyttövarmuuden vaikeissakin olosuhteissa.   Toimitamme suoraan varastostamme oikosulkumoottorit, joiden laatu täyttää vaativankin asiakkaan toiveet.

Kuvaus

Varastostamme löytyy uusi oikosulkumoottoreita 75 KW:iin saakka. Asennusasentoina ovat IMB3, IMB5, IMB35 ja IMB14. Takuukunnostettuja moottoreita tarjolla on jopa 250 kW asti.

Asennamme itse moottoreihin lisävarusteita, kuten esimerkiksi tärinänmittausnippoja, termistoreja, PT100-antureita ja jälkivoitelua.

Suoritamme tarvittavat huollot, korjaukset ja kääminnät kaiken merkkisille oikosulkumoottoreille. Teemme huollot omassa korjaamossamme tai asiakkaan tiloissa asianmukaisilla työkaluilla ja mittalaitteilla.

Varastoimme laakereita ja muita moottoreiden varaosia. Tarvittavat korjaukset saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti, mikä minimoi rikkoontuneen moottorin aiheuttamat tuotantopysähdykset.

Palvelemme asiakkaitamme 24/7, jolloin kykenemme vastaamaan tarpeeseen, kun hätä on suurimmillaan. Tarjoamme moottoreille asennuspalvelut Keski- ja Itä-Suomen alueilla. Asennustyöt suoritetaan ammattitaidolla, ja saat asennuksen jälkeen tarvittavat asennus- ja mittauspöytäkirjat.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous sähkömoottorista!

 

Esitteet:

Siemens Simotics -sähkömoottorit

Kiinnostuitko palveluistamme?

"*" näyttää pakolliset kentät