Siirry sisältöön

Pumppaamoiden huollot

Jätevesipumppujen ja pumppaamojen luotettava toiminta vaatii laitteilta luotettavuutta. Luotettavuuden varmistamiseksi ei riitä laitteiden korjaaminen niiden vikaantuessa, vaan pumppaamojen käytettävyyteen on kiinnitettävä huomiota koko niiden elinkaaren ajan – asennuksesta alkaen.

Vuosien kokemus mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaista pumppujen ja pumppaamojen ennakkohuoltopalvelua. Huollamme vuosittain yli 500 jätevesi- ja perusvesipumppaamoa.

Ongelmaksi on muodostunut se, että pumppaamon omistajat eivät avaa pumppaamon kantta tarkkaillakseen sen toimintakuntoa. Ongelmiin havahdutaan vasta, kun tekniikka pettää ja punainen valo syttyy.

Pursiainen huoltaa ja korjaa kaikki markkinoilla olevat jätevesi- ja perusvesipumppaamot. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua säästäen sekä aikaa että vaivaa. Et tarvitse erikseen sähkö-, putki- tai pumppumiestä, koska teemme kaikki pumppaamoihin liittyvät työt itsenäisesti.

Pumppaamojen huolto- ja vikakeikkoja varten käytössämme on kolme kappaletavaranostimilla varustettua huoltoautoa. Yrityksessämme on viisi henkilöä, jotka tekevät huolto- ja vikakeikkoja. He kaikki ovat myös sähköasennuksen ammattilaisia.

Huoltosopimus tarjoaa huolettomuutta

Kun asiakas on sopinut Pursiaisen kanssa huoltosopimuksesta, pumppaamoa käydään tarkastamassa säännöllisin väliajoin. Samalla kartoitetaan pumppaamon sen hetkinen kunto ja mahdolliset viat pyritään korjaamaan heti samalla käynnillä. Huoltosopimukset voimme räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pumppaamon vuosihuoltonperustuu asiakkaan ja Pursiaisen tekemään kirjalliseen sopimukseen.

Huoltosopimus tarjoaa sinulle seuraavat edut:

– huolto- ja korjauspalvelut yhdestä pisteestä kaikille pumppaamoillesi

– alansa tunteva henkilökunta käytettävissäsi

– palvelumme ovat lähellä sinua

– pumppaamoiden toimintavarmuus ja energiatehokkuus kasvavat

– kirjalliset raportit pumppaamoiden kunnosta

– huollot sovittuna ajankohtana

– Palvelu sisältää työvoiman, logistiikan, työkalut ja erikoislaitteet kilpailukykyiseen hintaan.