Siirry sisältöön

Asennukset ja käyttöönotto

Haluatko pumpun käyttöönoton ja asennuksen, joka sujuu ilman viiveitä ja tarjoaa optimaalisen lopputuloksen? Kysy meidän ammattitaitoiset ja osaavat käyttöönottajat ja asentajat apuun. Me tiedämme vahvaan ammattitaitoonsa perustuen, miten asennus ja käyttöönotto kannattaa hoitaa.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman asennus- ja käyttöönottopalveluita erilaisille laitteille, kuten pumpuille, pumppaamoille, sähkömoottoreille, puhaltimille, vaihdemoottoreille, venttiileille ja taajuusmuuttajille. Meillä on laaja-alainen kokemus erilaisista asennuksista ja käyttöönotoista erilaisissa teollisuuden ja kunnallistekniikan sovelluksissa.

Saat asennuksesta ja käyttöönotosta itsellesi dokumentin, josta näet tehdyt toimenpiteet.

Pumppaamojen käyttöönotto

Pumppaamon käyttöönottovaiheessa on tärkeää tarkistaa laitteen sähköinen ja/tai mekaaninen toiminnallisuus. Käyttöönotossa on tärkeää, että sen suorittavilla henkilöillä on riittävät tiedot pumppaamoiden toiminnasta ja sähköisistä laitteista. Käyttöönotosta on myös hyvä tehdä dokumentti.

Jos itseltänne ei löydy tarvittavaa tietotaitoa, kutsu Sähkökonekorjaus Pursiainen apuun. Tarjoamme palvelua, jossa tarkistamme pumppujen ja pumppaamon kytkennät, säädetään laitteisto sekä tarkistetaan perustoiminnot. Teemme käyttöönotosta selkeän dokumentin, joka täyttää esimerkiksi rakennusvalvonnan vaatimukset.