Siirry sisältöön

Pumppaamoiden saneeraukset

Saneeraamme ammattitaidolla jätevesipumppaamot, kiinteistöpumppaamot, puhtaan veden paineenkorotusasemat sekä perus- ja sadevesipumppaamot.

Pumppaamon käyttöikä on kohteesta riippuen noin 15–30 vuotta. Sen jälkeen laitteet, rakenteet ja liitännät kaipaavat päivitystä sekä uusimista. Pumppaamon saneerausprojektissa on monta liikkuvaa osaa, ja projektien läpivienti saattaa olla työlästä.

Usein pumppaamot ovat myös muilta kuin koneistorakenteiltaan vanhentuneita. Meiltä saat huolettoman avaimet käteen -ratkaisun, johon kuuluvat kaikki rakenteelliset työt, kuten maansiirtotyöt, säilörakenteet ja sähkötyöt. Huolehdimme saneerausprojektista kokonaisvaltaisesti alihankkijoita, ohipumppausta ja käyttöönottoa myöten.

Saneerauksen ollessa ajankohtainen suunnittelemme jokaisen kohteen omana projektinaan asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti. Saneerauksissa pakettiratkaisut ovat harvoin toimiva vaihtoehto. Ei ole olemassa yhtä oikeaa saneerausratkaisua, vaan jokaisessa kohteessa on omat yksityiskohtansa ja haasteensa. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle osaamisemme, ratkaisumme ja kattavan tuotevalikoimamme.

Kokenut henkilökuntamme on tukenasi projektissa – oli pumppaamosi sitten uppopumpulla varustettu tai kuiva-asenteinen. Hoidamme tarvittaessa myös ohipumppaukset.