Siirry sisältöön

Kuopion Vesi saa pumppuhuollon kokonaispalvelun

Kuopion Vesi Oy on tehnyt yhteistyötä Sähkökonekorjaus Pursiaisen kanssa kohta 40 vuotta. Aloitimme Taisto Pursiaisen kanssa, nyt pojat jatkavat työtä.

Kyllähän vuosikymmenien yhteistyö kertoo siitä, että olemme saaneet sitä palvelua, mitä olemme halunneet. Yhteistyö on toiminut oikein hyvin, ja hinnat ovat pysyneet kohtuullisina.

Merkittävimpiä palveluja meille on ollut pumppujen ja sähkömoottoreiden huollot ja korjaukset. Lisäksi Sähkökonekorjaus Pursiainen on tehnyt laserlinjauksia ja pumppaamojen saneerauksia sekä olemme ostaneet heiltä esimerkiksi pumppuja ja pumppaamotarvikkeita.

Korjaamisen merkitys kasvanut

Pumppujen käämitys on meille tärkeä palvelu. Jos esimerkiksi jätevesipumppu rikkoutuu, Sähkökonekorjaus Pursiainen pystyy tekemään koko paketin ja korjaamaan sekä sähköpuolen että mekaanisen puolen. Saamme korjatun kokonaisuuden nopeasti takaisin käyttöön.

Yrityksen paikallisuus on merkittävä etu. Meille on kätevää, että huolto on vain muutaman kilometrin päässä. Joko viemme pumput itse huoltoon tai heidän asentajansa käyvät hakemassa pumpun meiltä. Myös viikonloppuina ja iltaisin olemme saaneet heiltä kiireistä apua.

Jäteveden puhdistuksen pumppuja huolletaan kunnossapitojärjestelmän mukaisesti. Säännöllinen huolto pidentää pumppujen elinkaarta, mikä on sekä taloudellista että vastuullista.

Vähintään kerran vuodessa pumput nostetaan ylös, niistä katsotaan öljyt ja testataan hälytykset. Pumppaamoja on monta sataa, joten tarkistettavaa ja korjattavaakin riittää.

Onneksi voimme käyttää pahemmin rikkoutuneita pumppuja Pursiaisella kuntoarviossa, kannattaako laitetta vielä kunnostaa vai ei. Viime vuosina korjaamisen merkitys on vain kasvanut, sillä uusilla laitteilla on pitkät toimitusajat.

Myös Pursiaisen nopeus on meille tärkeää. Asiat eivät jää roikkumaan, vaan hommat hoituvat ripeästi. Jos joudutaan hankkimaan uutta, tilaus täytyy saada mahdollisimman pian liikkeelle.

Hyvä yhteistyö tuo toimintavarmuutta

Yhteistyö Sähkökonekorjaus Pursiaisen kanssa on lisännyt meidän toimintavarmuutta. Luotettavan kumppanin kanssa tietää, että homma tulee hoidettu. Onnistumisprosentti on ollut erittäin korkea, ja jos jotain reklamoitavaa on harvoin tullut, asiat on hoidettu kuntoon.

JARMO HILTUNEN

Jäteveden puhdistuksen käyttöpäällikkö, Kuopion Vesi Oy

Asiakkaamme: Kuopion Vesi Oy

Kuopion Vesi Oy huolehtii toiminta-alueensa vesihuollosta ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Vedenkäyttäjiä on yli 100 000. Jätevedenpuhdistuksella on vastuullaan useita satoja jätevedenpumppaamoja, joiden sujuvasta toiminnasta se pitää huolta.