Siirry sisältöön

Kiinteistöt

Hyvin toimiva pumppaamo on kiinteistöille tärkeä satsaus toimintavarmuuteen ja hyvä vakuutus kalliita sekä työllistäviä vesivahinkoja vastaan. Kun anturit ja hälytysjärjestelmät ovat kunnossa, pumppaamo on toimintavarma ja hälytykset tulevat ajoissa. Näin tilanteisiin ehditään reagoida ennen kalliita onnettomuuksia.

Tarjoamme kiinteistöjen pumppuihin vuosihuoltoja, korjauksia ja pumppaamoiden huoltoja. Lisäksi pystymme auttamaan vikatilanteissa ja saavumme auttamaan paikan päälle. Pystymme hoitamaan sekä sähkö- että putkimiehen työt. Näin saatte tukea koko pumppaamon elinkaaren ajan.

Meidän kauttamme pystyt hankkimaan parhaiden merkkien uudet pumput ja saat ne valmiiksi asennettuina. Vaatimusten mukainen dokumentaatio kuuluu toimintatapaamme vakiona.

Meiltä saat pumppaamoille ammattitaitoisen käyttöönoton ja siitä tarvittavat pöytäkirjat, jotka käyvät rakennusvalvontaan. Lisäksi tarjoamme rasvanerotus- ja hiekanerotuskaivojen antureiden käyttöönoton ja asennuksen, josta myös saat tarvittavat pöytäkirjat.

Palvelun laadun takeena on sertifioitu ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmä sekä vuosikymmenien toiminnalla kerätty ammattitaito.