Siirry sisältöön

Yhteistyötä koko elinkaaren ajan

Vuonna 1976 perustettu Sähkökonekorjaus Pursiainen Oy on perinteikäs toimija, joka tunnetaan ammattitaidosta ja laadukkaasta palvelusta.

Sähkömoottoreiden sekä pumppujen ja pumppaamojen huolto- ja elinkaaripalveluihin erikoistuneelle perheyritykselle on kertynyt jo yli 40 vuoden kokemus alalta.

– Meillä onkin pitkiä asiakassuhteita, jotka ovat kestäneet jo vuosikymmenten ajan, Ari Pursiainen ja Jani Pursiainen kertovat yrityksen kehittymisestä.

Taisto Pursiainen perusti yrityksen vuonna 1976. Aluksi keskityttiin nimenomaan sähkömoottorien korjaukseen ja huoltoon.

1980-luvun lopulta lähtien alettiin tehdä enenevässä määrin myös pumppujen korjauksia ja huoltoja. 2000-luvulla mukaan tulivat pumppaamot.

Ari Pursiainen tuotevarastossa.
Myynnistä ja projektinjohdosta vastaava Ari Pursiainen painottaa asiakastyytyväisyyden merkitystä.

Tyytyväisiä asiakkaita, toimivia ratkaisuja

Pursiaisen palvelukokonaisuudessa yhdistyvät kokemus, laatu, asiakasystävällinen palvelu sekä kattava huoltopalvelu koko tuotteen elinkaaren ajan.

– Asiakkailta tulee kiitosta siitä, että ottaudumme asioihin ja kaivelemme tarvittaessa lisää tietoa. Siihen tähdätään, että jätämme jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita ja toimivia sähkömoottori- ja pumppausratkaisuja, Ari kertoo.

Enemmän kuin huoltoliike

Huolto- ja korjauspalvelujen lisäksi Pursiaisen toimitiloissa on kattava varasto tuotteita ja varaosia tuotemyynnissä. Tuotteet sekä niihin sopivat varaosat löytyvät usein suoraan hyllystä.

Teknisen asiantuntemuksen sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston myötä henkilökunta osaa tarjota tilanteeseen sopivimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon.

Kuopio asemapaikkana

Sähkökonekorjaus Pursiaisen toimitilat ja korjaamo sijaitsevat Kuopiossa Yrittäjäntiellä. Sieltä hyvin varustellut huoltoautot liikkuvat sen mukaan, missä tarvitaan huoltoa, korjausta ja asennusta.

Ari korostaa, että Sähkökonekorjaus Pursiainen on enemmän kuin pelkkä huoltokorjaamo. Yritys toimittaa asiakkaille erilaisia sähkömoottori- ja pumppausratkaisuja, kuten uusia sähkömoottoreita, taajuusmuuttajia, pumppuja, pumppaamoja, pumppaamotarvikkeita sekä niihin liittyviä elinkaaripalveluja.

– Meillä on vuosien kokemus erikokoisten sähkömoottori- ja pumppausratkaisujen toteuttamisesta asiakkaiden vaatimusten mukaan. Lisäksi voimme huolehtia toimittamiemme tuotteiden huollosta niiden koko elinkaaren ajan. Solmimalla huoltosopimus varmistetaan laitteen luotettava toiminta jatkossakin, Ari sanoo.