Siirry sisältöön

Energia

Tarjoamme energia-alalle sähkömoottoreiden ja pumppujen huoltoja sekä korjauksia. Näin asiakkaamme pääsee nauttimaan moottoreiden ja pumppujen hyvästä toimintavarmuudesta. Lisäksi meidän kauttamme voit hankkia huippumerkkien uudet pumput ja sähkömoottorit nopeasti.

Meillä on myös vuosikymmenien kokemus sähkömoottoreiden kääminnästä. Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat nopeamman ja laadukkaamman käämintätuloksen. Vanhan moottorin käämintä on osa ympäristövastuullisuutta. Käämintä on ympäristöystävällinen valinta uuden moottorin hankkimisen sijaan, ja usein moottorin saa nopeammin käyttöön.

Hyvin toimivat sähkömoottorit ja pumput mahdollistavat asiakkaillemme käyttövarmat prosessit. Koko tuotteiden elinkaaren kattavat palvelumme perustuvat vuosikymmenien kokemuksen luomaan ammattitaitoon ja laatuun, jonka takeena on sertifioitu ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmä.

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta nopeasta ja joustavasta palvelusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.