Siirry sisältöön

Uusi pumppaamo ja projektinhoito samasta paikasta

Sähkökonekorjaus Pursiainen Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat pumpputuotteet ja pumppausratkaisut sekä niiden elinkaaripalvelut.

Hyvä esimerkki Pursiaisen tämänhetkisistä pumppausratkaisuista on 1980-luvulla rakennetun jäteveden pumppaamon saneeraus Avaimet käteen -ratkaisuna.

– Syksyllä 2020 valmistunut urakka sisälsi uuden pumppaamon asennuksen kokonaisurakkana. Hyödynnämme tämänkaltaisissa kokonaisurakoissa tarpeen mukaan alihankkijoiden osaamista ja käytämme eri pumppu- ja laitetoimittajien tuotteita, jotta aikaansaamme asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla vastaavan ratkaisun, Ari Pursiainen mainitsee.

Projektissa uusi pumppaamo asennettiin vanhan pumppaamon viereen. Vanha pumppaamo poistettiin käytöstä.

Pumppaamon yhteydessä asensimme asiakkaalle uuden sähkökeskuksen, 2kpl uusia Flygt jätevesipumppuja. Kokonaisurakkaan kuului myös rakentaa uusi painelinja ja uudet viettolinjat uuteen pumppaamoon sopiviksi uusilta tulokaivoilta.

Vanha pumppaamo oli elinkaarensa päässä ja siinä oli jatkuvasti toimintahäiriöitä. Uuden sähkökeskuksen, pumppaamosäiliön sekä pumppujen kanssa on toimintavarmuus sekä luotettavuus kunnossa.

Saneerauksen jälkeen pumppaamon luotettava toiminta varmistetaan Pursiaisen tekemällä vuosittaisella pumppaamonhuollolla.

Enemmän kuin pelkkä huoltoliike

Yrityksen toimitilat ja korjaamo sijaitsevat Kuopiossa, josta liikumme hyvin varustetuilla huolto-autoillamme tarvittaessa siellä missä huoltoa, korjausta ja asennusta tarvitsevat sähkömoottorit, pumput ja pumppaamot sijaitsevatkaan.

– Toimitamme asiakkaillemme erilaisia sähkömoottori- ja pumppausratkaisuja: uusia pumppuja, pumppaamoja, pumppaamotarvikkeita, sähkömoottoreita ja taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä elinkaaripalveluja.

Meillä on valmius antaa uusista pumppaamoista ”avaimet käteen”-ratkaisu kaikkine rakenteellisine töineen, maansiirtotyöt, säiliörakenteet,  sähkötyöt jne. Huolehdimme pumppaamoprojektista alihankkijoita ja käyttöönottoa myöten.

Lisäksi voimme huolehtia toimittamiemme tuotteiden huollosta niiden koko elinkaaren ajan, Ari Pursiainen sanoo.